Zorg

Zorgjuffen

Hallo iedereen!

Mijn naam is juf Karen.

Ik ben de zorgjuf van onze kleuters.

Ik ga graag (en veel 😉) op reis en mijn vrije tijd spendeer ik dan ook het liefst buiten in de natuur.
Ik hou van tuinieren, een goed boek en af en toe een beetje sport.
Ik geef als vrijwilliger huiswerkbegeleiding in het buurthuis van Hemiksem.

Op school help ik de kleuters die een extra duwtje in de rug nodig hebben, maar ook de kinderen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken. Dit allemaal op een speelse en leuke manier!

Mijn naam is juf Dani. Ik ben mama van twee volwassen dochters. In de vakantie maak ik graag mooie reizen. Ik lees graag spannende boeken. Mijn favoriete sporten zijn fietsen, yoga en padel. Ik kook zeer graag een lekkere maaltijd.
Sinds 1993 werk ik op deze school, waar ik trouwens zelf ook op de schoolbanken zat. Jarenlang was ik de juf van het derde leerjaar. Sinds enkele jaren ben ik zorgjuf in het eerste en tweede leerjaar. Daar begeleid ik de kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken.

Juf Amina

Hallo allemaal, 

Ik ben juf Katrien. De zorgcoördinator van onze school.

In mijn vrije tijd speel ik viool en kook ik heel graag. Het liefste eet ik pasta. 

Ik breng graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik wandel ook heel graag met mijn hond en 2 kindjes. Mijn lievelingskleur is groen.

Op school hou ik van een hele gezellige en warme klas, waar we alles tegen elkaar kunnen zeggen en veel plezier maken samen. Ik hou wel van een grapje en een gezellige babbel. Daarnaast werken we steeds goed samen en probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen successen ervaart! Samen komen we heel ver!

U kan me steeds bereiken via onderstaande mail: 

jufkatrien@deregenbooghemiksem.be

Hallo allemaal!
Ik ben juf Sarah.

Ik heb 2 lieve honden waar ik super graag mee ga wandelen.
Ik hou van op vakantie gaan en diepzeeduiken. De rust onder water is zalig.
Ik luister heel graag naar muziek en speel dwarsfluit.

Ik wil een schoolomgeving creëren waarbij elk kind een veilig en vertrouwd gevoel heeft. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen graag naar school komen. Op een speelse manier gaan we samen aan de slag.

Tot gauw lieve kapoenen!
Juf Sarah