Zorg

Ons zorgteam

Zorgcoƶrdinatoren

Kleuters

Hallo iedereen!

Mijn naam is juf Karen, ik ben de zorgjuf van onze kleuters.

Ik ga graag (en veel šŸ˜‰) op reis en mijn vrije tijd spendeer ik dan ook het liefst buiten in de natuur. Ik hou van tuinieren, een goed boek en af en toe een beetje sport.
Ik geef als vrijwilliger huiswerkbegeleiding in het buurthuis van Hemiksem.

Op school help ik de kleuters die een extra duwtje in de rug nodig hebben, maar ook de kinderen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken. Dit allemaal op een speelse en leuke manier!

Onderbouw

Liefste allen,

Ik ben juf Katja, zorgcoƶrdinator, mama van 3 fantastische kids en partner van hun geweldige papa.

Samen met mijn gezin leid ik een vrij sportief leven dat zich vooral afspeelt op mijn mountainbike. Landen verkennen op de fiets vind ik de max. Ik hou van de natuur, van bergen en bossen. Tijdens de winter ruil ik mijn mountainbike al eens in voor ski’s. 

Met heel veel goesting vertrek ik iedere ochtend naar De Regenboog, meestal op mijn vertrouwde tweewieler.

Daar werk ik sinds 2021 als zorgcoƶrdinator, van de instappers tot de kids van het 3de leerjaar.  Ik ben een brugfiguur tussen de leerkrachten, de ouders, het CLB en andere instanties die ons ondersteunen in de noden van onze Regenboogjes.

Ik stond voordien vele jaren zelf voor de klas.  Ik deel mijn ervaring en inzichten zeer graag met mijn collega’s en zet ze in om het leerproces van de leerlingen te optimaliseren.

Heb je een vraag of een idee, dan mag je me altijd mailen.

Bovenbouw

Hallo allemaal, 

Ik ben juf Katrien. De zorgcoƶrdinator van onze school.

In mijn vrije tijd speel ik viool en kook ik heel graag. Het liefste eet ik pasta. 

Ik breng graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik wandel ook heel graag met mijn hond en 2 kindjes. Mijn lievelingskleur is groen.

Op school hou ik van een hele gezellige en warme klas, waar we alles tegen elkaar kunnen zeggen en veel plezier maken samen. Ik hou wel van een grapje en een gezellige babbel. Daarnaast werken we steeds goed samen en probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen successen ervaart! Samen komen we heel ver!

U kan me steeds bereiken via mail.

Zorgjuf

Mijn naam is juf Dani. Ik ben mama van twee volwassen dochters. In de vakantie maak ik graag mooie reizen. Ik lees graag spannende boeken. Mijn favoriete sporten zijn fietsen, yoga en padel. Ik kook zeer graag een lekkere maaltijd.

Sinds 1993 werk ik op deze school, waar ik trouwens zelf ook op de schoolbanken zat. Jarenlang was ik de juf van het derde leerjaar. Sinds enkele jaren ben ik zorgjuf in het eerste en tweede leerjaar. Daar begeleid ik de kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken.

Zorgjuf

Hallo allemaal!
Ik ben juf Sarah.

Ik heb 2 lieve honden waar ik super graag mee ga wandelen.
Ik hou van op vakantie gaan en diepzeeduiken. De rust onder water is zalig. Ik luister heel graag naar muziek en speel dwarsfluit.

Ik wil een schoolomgeving creƫren waarbij elk kind een veilig en vertrouwd gevoel heeft. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen graag naar school komen. Op een speelse manier gaan we samen aan de slag.

Tot gauw lieve kapoenen!
Juf Sarah

Anderstalige nieuwkomers

Juf Amina

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: